Forsheda avslutade med förlust

Fotboll Forsheda IF avslutade säsongen med förlust 1–4 i hemmamötet med Strömsnäsbruk. Uppdaterat.

Forsheda var redan inför matchen klar för nedflyttning till sexan. Strömsnäsbruk räddade sig kvar i femman tack vare denna seger.

För Forsheda gällde det mest att bara spela av matchen och egentligen gjorde man det ganska bra.
– Stundtals spelade vi bra, säger FIF:s vice ordförande Daniel Hemmingsen som fick spela matchens sista 15 minuter.

När Adam Danielsson reducerade till 1–2 såg det ljust ut men nä’r hemmalaget spelade bra i andra halvlek kom plötsligt 3–1 för gästerna. Sedan var matchen mer eller mindre avgjord.

Plus i Forsheda till målvakten Anders Cederquist.

Forsheda får nu börja om i sexan. Förra året åkte man ur fyran och i får femman. 2023 blir det kanske dags att vända uppåt i stället…