Fotboll

Förlust för Horda med uddamålet

Förlust för Horda med uddamålet

Fotboll Horda mötte idag Vederslöv-Dänningelanda i utvecklingsserien. Det blev en uddamåls förlust för Horda - laget när man föll med 0 - 1 (0 - 0).

Genrebild

Det blev en målsnål tillställning idag när Horda tog emot Vederslöv-Dänningeland på Munkavallen. Matchen präglades av mycket kamp och en hel del gula, inklusive ett rött för Horda.

Horda har haft det lite kämpigt i serien och ligger näst sist i tabellen tillskillnad från Vederslöv-Dänningeland som är ett topplag och slåss om första platsen.

Med tanke på tabellplaceringarna på båda lagen borde det blivit en ännu tuffare match för Horda, men man kämpade på bra idag och höll ett 0 – 0 resultat långt in i matchen, samtidigt som man framåt skapade flera chanser till att ta ledningen. Man höll tätt bakåt i 85′ minuter innan Vederslöv-Dänningeland lyckades trycka in matchens ända mål. Snöpligt för Horda-laget som så när lyckades få med sig en poäng.

– Jag tycker att det var vår bästa match hittills sedan jag tog över som tränare efter sommaruppehållet. Jag tycker verkligen vi spelar fin fotboll idag med fint passningsspel och positionsspel i försvaret, så det är surt att släppa in ett mål så sent i matchen, säger Hordas tränare Aman Hassani efter dagens match.

Härnäst för Horda väntar derby mot Rydaholm B på Kungshall 1 den 9 september.

Adrian Paukovic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *