[15/18]

[16/18]

[17/18]

[18/18]

Efter 2–1 i halvtid i hemmamötet med Hovslätt seglade man ifrån till 4–1 och därmed har man full pott efter fyra omgångar.

4–1 låter övertygande med assisterande tränaren Anders Cederquist tycker ändå inte att man gjorde någon väldigt bra match. Hovslätt stretade emot bra även om han tycker att BLIK var numret större.
– Men det var ett tufft lag att möta, konstaterar Anders.

– Vi har tränat hårt och har en fin sammanhållning, säger han om sitt lag.

Efter 31 minuter gjorde Philip Andersson 1–0 men två minuter senare kom en kvittering. Det blev ändå ledning före paus när Zoran Sredojevic försvarade en straffspark till ledning halvtid.

Zoran gjorde sedan ett spelmål i minuter 61 och i minut 89 kom 4–1 på straffspark. Han var för övrigt säkerhet själv på straffsparkarna.

Ska det här nu bära ända vägen till serieseger?
– Vi får väl se. Vi tar en match i taget. Det är svårt att bedöma alla lagen i serien.

Nästa motstånd är Sävsjö på bortaplan på fredag.

Text: Per Bunnstad