Femetta för Forsheda

Fotboll Hemmalaget Månsarp hade inte en chans när Forsheda kom på besök. Det handlade om ren överkörning där Forsheda gjorde 4-0 i första halvlek. Segern skrevs till 5-1.

Forsheda hade kontroll på matchen från första till sista minut och visade att man verkligen vill finnas med i toppen.

I laget återfanns Adam Olofsson för första gången den här säsongen. Han studerar i Lund och spelar annars i division II-ledande lundalaget Torn. Han kommer betyda mycket de matcher han kan spela under studieuppehållet.

På tisdag avslutar man inför semester med hemmamatch mot Hillerstorp. Och seger där också och det synnerligen ljust ut inför hösten.

Lagets mål gjordes av Andreas Jörgensen två samt ett vardera av Oscar Persson, Axel Olofsson och Mirnel Vejzovic. Stort kollektivt beröm till hela laget.