Fotboll

Fältsekreteraren om avancemanget: ”Helt fantastiskt”

Fotboll Kommunens fältsekreterare Jennie Torstensson hyllar IFK Värnamos framgångar.

Kommunens fältsekreterare Jennie Torstensson hyllar IFK Värnamos framgångar. Arkivbild: David Alin

Hyllningsorden över IFK Värnamos bedrift att nå allsvenskan fortsätter att strömma i. Kommunens fältsekreterare Jennie Torstensson gratulerar laget till framgångarna.

– Det är ju helt fantastiskt. Vi har en samverkan med föreningarna och det är ju jättekul att få vara en del av det här. Vi är i full färd att vara med och dra igång nattfotbollen tillsammans med Crespo Kamara och vi tror att IFK:s framgångar kan ge lite medvind. Det här varit en dröm för spelarna och precis som Freddy (Winsth, lagkaptenen) var inne på så känns det som att laget har gått lite under radarn. Det är först efter semesteruppehållet som har trott att det här kan gå hela vägen. Nu är det ju otroligt att de säkrade avancemanget med tre omgångar kvar. All heder till Asterhed och Thern och alla kring organisationen, de är otroligt viktiga.

Jennie Torstensson avslutar med en hyllning till lagkaptenen Freddy Winsth.

– Vi har superettans ödmjukaste och bästa lagkapten. Hänger han i så kommer han att vara allsvenskans bästa lagkapten. Han har fötterna på jorden och är otroligt ödmjuk. Han är en förebild för ungdomarna och visar att vill man nå toppen så når man långt med att vara ödmjuk och trevlig. Den inställningen han har är fantastisk, han har varit klubben trogen i alla år och han är ett föredöme för våra ungdomar.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *