Ett streck blev en poäng

Fotboll – Ett streck över hela första halvlek, säger Bors tränare Dan Pettersson.

Albin Svensson. Arkivbild

Det var seriepremiär hemma mot Nissafors/Hestra i fotbollssexan där Bor inledde svagt men spelade upp sig till 2–2 (1–1) och alltså en poäng.

Dan var missbelåten över spelet i första halvlek. Gästerna dominerade stort utan att skapa mer än ett par målchanser.

I andra halvlek var det ett ”nytt” Bor:
– Ja, vi snackade igenom mycket i paus, ändrade om lite i laget med ett par nya positioner och gjorde även byten, säger Dan.

Bor kom att dominera totalt och när Albin Svensson gjorde sitt andra mål med tio minuter kvar av matchen var gästerna ordentligt skakade. Bor hade flera chanser till 3–2 och gjorde även ett mål som dock dömdes bort för någon ojusthet i gästernas straffområde.

Albin Svensson var mycket bra i andra halvlek och även inbytte mittbacken Robin Karlsson hörde till de bättre de 35 minuter han fick spela.

I nästa match väntar Rydaholm på bortaplan för ett Bor som hoppas kunna vara ,med om att kämpa i toppen av serien.