Dardania vaknade för sent

Fotboll Redan efter tio minuter hade gästande Holsby SK tagit ledningen med 3–0 i division 5-mötet mot FC Dardania. Det duger  naturligtvis inte att inleda en match på det viset. Nu fick Dardania bita i det sura äpplet med förlustsiffrorna 3–4 (1–4).

– Vi följde inte den uppgjorda matchplanen i inledningen och därför blev det som det blev, säger Behar Ferizi, lagets tränare.

Dardania fick 1–3-mål genom Albin Limani som väckte ett visst hopp. Men precis före paus gjorde Holsby 4-1 och uppförsbacken brantare inför andra halvleken. Agan Sela gjorde sedan 2–4 och Albert Limani 3–4 med sitt andra mål. Och då hade bara första hälften spelats av halvleken och gott om tid för ytterligare hemmamål. Men så blev det inte. Gästerna kunde stå emot Dardanias spelövertag. Och därmed blev det poänglöst.

Dardaniua hade behövt poäng för att hålla sig undan från seriens nedre regioner. Nu får man ta lärdom och komma igen nästa match som är mot Anneberg på bortaplan.