Fotboll

Dardanias första trepoängare – Mohamed tremålsskytt

Fotboll Det har inte varit något jubel i omklädningsrummet för Dardania. Men i dag satte man pricken över i:et och nollade Hook med 4–0 (1–0) och Nasir Mohamed bjöd på ett hattrick.

Det har varit lite grus i maskineriet för Dardania under inledningen. I matchen mot Hook lossnade allt.
– Vi gör en stabil insats idag vilket ger utdelning, säger Dardanias tränare Behar Ferizi.

Nasir Mohamed lyckades i stort sett med allt och inledde sitt målskytte i första halvleken när han satte 1–0 i matchminut 43.

Ledningen för Dardania skulle utökas i andra. Först gjorde Artin Dibrani 2–0 efter 57 minuters spel. Tre minuter senare var det dags igen för Mohamed att skriva in sig i målprotokollet. I den 87:e matchminuten fullbordade han sitt hattrick och såg till att Dardania tar sin första trepoängare med slutresultatet 4–0.
– Mohamed gör en bra match och visar att han kan göra mål, säger Ferizi som dock vet vad laget måste bli bättre på till kommande matcher
– Vi ska vässa till lite detaljer och ha mer tålamod. Sedan är en fotbollsmatch drygt 90 minuter vilket vi också måste jobba med.

För Hooks del har man stora problem med skade- och sjukdomslistan.
– Vi har sju spelare borta idag. Det är till och med så att vår målvakt får vara utespelare och vi får sätta in vår andremålvakt mellan stolparna i kväll, säger Hooks tränare Björn Erinder men känner ända att lagets insats under första halvlek är bra.

–Jo men vi gör en godkänd första halvlek och defensiven får plus i kanten i denna matchen.

Text: Kenneth Andersson
Foto: arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *