Fotboll

Domarilska efter Dardanias förlust: ”Han tappar kontrollen”

Fotboll Det blev förlust för Dardania i sista matchen innan uppehållet. Stockaryd/Rörvik vann med 4 - 2 på sin hemmaplan. Efter matchen var Dardanias tränare Behar Ferizi kritisk mot domarinsatsen. – Det är inte första gången vi får domsluten mot oss. Det är nästan systematiskt.

Det började annars bra för Dardania som efter 20 minuter hade ledningen med 2 – 0. Det var dock en ledning som de tappade till 2 – 2 innan halvtidsvilan.

Hur kommer det sig att ni tappade?
– Jag vet inte. Jag tycker ärligt talat att vi är ett bättre lag än Stockaryd i den första halvleken. Men vi har två rensningar där vi träffar deras spelare i djupled så de blir fria. Så vi har otur med två mål där, säger tränaren Behar Ferizi.

Tränaren är kritisk mot domaren i matchen.
– Han blåser straff efter fem minuter i andra och jag vet inte vad han håller på med, helt ärligt. Han tappar kontrollen och är till och med på väg att bryta matchen. Sen fortsatte matchen och vi fick något rött där och sen gjorde de 4 – 2.

Du låter besviken?
– Ja. Jag är allmänt besviken. Det är inte första gången vi får domsluten mot oss. Det är nästan systematiskt.

Finns det några spelare du vill lyfta i ditt lag?
– Överlag vill jag lyfta alla första 45. Vi gör inga fel, utan det är otroliga mål de gör. De är ett topplag och vi håller till där nere, men det märks inte i första halvlek. Men över 90 minuter är de mer pigga och de tränar förmodligen mer än oss, de är väl det som avgör. Vi har många äldre som jobbar och inte alltid kan träna. De har många unga som är piggare och alltid tillgängliga.

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *