Dannäs/Hånger hakar på

Fotboll En stark viljeinsats av Dannäs/Hånger hemma på Västra Mo i Hånger ledde till en rättvis seger mot FC Peking. Gästerna räckte inte till mot ett D/H som inte gav bort något.

-En seger som känns riktigt bra, säger D/H-tränaren Jonas Blomberg, och framhåller den inställning kämparglöd som hans adepter visade.

-Vår inställning och målsättning är ta oss upp i femman. Vi vet vad som gäller. Att Horda är i klar serieledning vet vi. Men det finns kvalplatser att slåss om också. Och nu blir det viktigare och viktigare för varje omgång.

Peking förmådde inte störa ritningarna för D/H. De hade svårt att få till några ordentliga målchanser mer än några enstaka.

I hemmalaget ska främst mittbackarna Jens Kårhammar och Viktor Gavelli framhållas tillsammans med mittfältaren Pontus Mildeus. I övrigt bra betyg till övriga spelare i laget.

Målen gjordes av Pontus Mildeus på långskott i mitten av första halvleken och när Johan Görsson i 65:e minuten gjorde 2-0 var saken i praktiken klar.