Dåligt spel av Bredaryd Lanna

Fotboll Serieledande Bredaryd Lanna IK gjorde ingen bra match hemma mot Grimslöv/Västra Torsås men fick ändå en poäng.

Gästerna spelade den bästa fotbollen i en match som slutade 1–1, båda målen under matchen sista kvart.

Hemmatränaren Glenn Rydén har sett sina killar spela bättre fotboll men sällan sämre än i dag. I första halvlek var inte alls och 0–0 var smickrande.
I andra halvlek blev det lite bättre.

Taktiken var annars att sätta hård press på motståndaren men det blev precis tvärtom. Gästerna vann de flesta dueller och var tuffare i närkamperna.

Dorde Milicevic var dagens man hos BLIK. han vaktade målet och gjorde flera kanonräddningar.

Torts allt var det lite böljande spel i andra halvlek och med 15 minuter kvar tog hemmalaget ledningen genom Bujar Ferizi. Knappast välförtjänst om man ser till händelserna på plan.
Lite rättvisa skipade dock sju minuter senare år 1–1-målet kom.

BLIK-tränaren hade att sen många ljusglimtar. Det som kunde ha blivit ett avstånd på sju poäng ned till gästerna är fortfarande. Vid förlust hade det bara blivit en poäng så trots allt fanns något ljus i mörkret.

Utöver målvakten stort beröm till Gustav Friberg som sin vana trogen kämpade hela matchen. Inhopparen William Lann.

Närmast väntar en tuff bortamatch mot Slätthög.