Fotboll

Bredaryd Lanna lyckades rädda en poäng mot Smålandsstenar

Fotboll Bredaryds damer hade länge problem i bortamatchen mot Smålandsstenar. Ett mål med en kvart kvar gjorde dock att de till slut kunde fixa ett 1–1-resultat.

Bredaryd Lanna IK fick ett 1–1 resultat mot Smålandsstenar. Arkivbild.

Det blev tufft för Bredaryd mot Smålandsstenar. Vissa av tjejerna spelade match under gårdagen med F-16 vilket gjorde att laget kanske inte va i toppform.

– Det var jobbigt idag med en del trötta spelare, men jag tycker ändå att vi gör en bra insats, säger tränare Julia Holm.

Bredaryd Lanna släppte in ett mål i den 15:e minuten och efter det hade de svårt att komma tillbaka. Det såg ut som att det skulle bli en förlust för Bredaryd som har vunnit de 4 senaste matcherna. De rödklädda gästerna lyckades dock få in en mål med ungefär en kvart kvar och de fick därför med sig ett 1–1 resultat.

– Det var skönt att få in målet. Vi gör en lite sämre första halvlek men lyckades höja vår prestation i den andra. Det var slitsamt för tjejerna och jag vill hylla hela lagets insats för att de kämpade hela matchen, säger tränare Holm efter matchen.

Axel Strandberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *