Fotboll

Bor/Rydaholm premiärvann mot Lagan 

Fotboll Bor/Rydaholm lyckades hålla huvudet kallt och vinna premiären i division 4 Ljungby dam borta mot Lagan med 3–2 (1–0).

Bor/Rydaholm lyckades hålla huvudet kallt och vinna premiären i division 4 Ljungby dam borta mot Lagan med 3–2 (1–0). Arkivfoto

Inför säsongen gick Bors SK och Rydaholms GOIF ihop en gemensam satsning med damlaget. Efter en lång väntan var det så dags för seriepremiär i division 4 Ljungby borta mot Lagan. Efter en rörig inledning började spelet sätta sig och laget går till halvtidsledning med 1–0 efter mål av Milla Ericson. Laget fortsätter på den inslagna vägen i den andra halvleken och när Hanna Berggren och Julia Myrvold gör 2–0 respektive 3–0 känns segern komfortabel. Då reducerar Lagan och får sedan en straff som förvaltas till 3–2, men Bor/Rydaholm håller ihop laget och kammar hem de tre poängen. 

– Jag är nöjd med insatsen. Hettan tog mycket på spelarna, men vi skötte det bra och jag är nöjd med segern, säger tränaren Clara Bååth, som ger alla spelare ett plus i kanten för sina insatser.

Härnäst väntar träningsmatch mot Lammhult i Rydaholm den 14 juni.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *