Bor tappade ledning

Fotboll Bor SK förmådde inte att definitivt säkra kontraktet hemma mot Torpa IF i sydvästra femman. Trots ledning i paus fick man ge med siffrorna 1–3 (1–0). – Bara hoppas att Kärda gör sitt mot Guddarp senare i dag så är saken ändå klar, säger Andres Karlsson, tränare i Bor.

Bor i en tidigare match

Bor gjorde en klart bättre match än senast mot Strömsnäsbruk. Alla spelare i laget krigade bra och man hade en väl motiverad ledning i paus.

Men ett onödigt bolltapp gav Torpa läge och därmed kvitterat sju minuter in i andra halvlek. Och strax därefter fick man en spelare utvisad och fick avsluta sista halvtimman med tio man.

– Det blev lite för mycket för oss. Vi orkade helt enkelt stå emot topplaget Torpa som verkligen är ett bra lag, sade Andreas.

Trots förlusten ska hela laget Bor ha en eloge för en väl genomförd match. Toppar som stack ut var Andreas Finnander, Albin Svensson, Oskar Davidsson och målvakten Anton Andersson.

Målskytt för Bor var Albin Svensson i elfte minuten.

Nästa match är mot Reftele på bortaplan.