BLIK vann premiären

Fotboll Bredaryd Lanna IK fick en fin start på fotbollsfemman.

Från en tidigare match med BLIK

Det blev 3–1 (2–1) i hemmamatchen mot Guddarp.

– En mycket bra match och särskilt första halvlek då vår ledning borde ha varit större, kommenterar nye BLIK-tränaren Senad Zulovic.

BLIK tog ledningen i minut 14 genoms straffspark slagen av Alfons Andersson. Duktiga Guddarp kvitterade efter 33 minuter men efter 42 minuter kom 2–1 genom Alfred Norén.

Hemmalaget fick en smakstart på andra halvlek med 3–1 i minut 47 genom Alfons Andersson. Man kunde sedan säkert hålla undan till en premiärseger i fotbollsfemman. För Guddarp blev det inte bättre av att man fick spelare utvisade i minuterna 73 och 87.
– Tufft motstånd men vi vann rättvist, inflikar Senad Zulovic.

Hela backlinjen var säker hos BLIK med extra beröm till Jesper Ingelsbo. Framåt mycket stort plus till Alfons Andersson.

BLIK saknade några normalt ordinarie spelare, bland andra Nikola Tosic. Tränaren bytte lite positioner i laget och det blev en bra insats.

– Roligt med unga spelare som är mycket motiverade och träningsvilliga, berömmer tränaren.

Nästa match är på onsdag den 30 juni, derby borta mot Reftele.