[25/25]

BLIK hemmavann med 2–0 (1–0) mot gästande Torpa IF.

Gästande Torpa bjöd verkligen up till kamp, ett lag som nog lär ta den andra kvalplatsen till division fyra.
– Ett lag vars spel inte passade oss, mycket lurigt lag, noterar hemmatränaren Senad Suluvic.

Torpa var exempelvis mycket nära att kvittera till 1–1 men Andrei Colibaba i BLIK-målet gjorde en kanonräddning.

Det var i minut 36 som Adel Mekic hade gjort 1–0.

I andra halvlek tryckte Torpa på för en kvittering men i stället kom 2–0 i minut 77- Det var Alfons Andersson som mer eller mindre satte spiken i kistan. Torpa lyckades sedan inte rubba BLIK utan 2–0 stod sig matchen ut.

Målvakten och målskyttarna får extra plus hos BLIK.
– Men hela laget var bra. Vi är ödmjuka men vi siktar vi på att vinna den sista matchen.
BLIK avslutar mot Västboås borta och på papperet ska det inte innebära något problem men ett derby är alltid ett derby.
Peking som ligger två poäng efter BLIK har Rydaholm borta.

Seriesegraren går direkt upp i fyran medan tvåan och trean får kvalspela.

Text: Per Bunnstad