Bara oavgjort för WIK mot jumbon

Fotboll Waggeryds IK missade chansen att återta serieledningen är man bara fick 1–1 mot jumbon Visingsö.

Robert Glavas hade ett par gyllene tillfällen att göra 2–1. Arkivbild

WIK-tränaren Anders Fredén var mycket besviken över insatsen och attityden i dag. Han var mest bekymrad med första halvlek men i andra kunde WIK kvittera genom Sebastian Andersson och i alla fall ta en poäng.

– I första halvlek var vi inte alls med men ryckte upp oss och hade chanser att avgöra, säger Anders Fredén som inte kan ge plus till någon spelare denna dag på Visingsö.

Hemmalaget hade dock något väldigt viktigt: Kämpatag och dessutom en del farliga kontringar. WIK hade ändå farliga chanser i slutet av matchen genom främst Robert ”Robo” Glavas men 1–1 stod sig matchtiden ut.

Fyra lag kämpar om seriesegern som betyder uppflyttning och andraplatsen som ger kvalspel: Gislaved, WIK, Haga och Hallby. WIK har ett tufft program kvar: