2–5 för V-Södra

Fotboll Värnamo Södra förlorade träningsmatchen mot Myresjö/Vetlanda med 2–5 (0–1)

Södra svarade för en stark insats mot hemmalaget som spelar en division högre upp i seriesystemet. BV-Södra låg endast under med 1–2 elva minuter fri matchslut men på tio minuter gick hemmalaget upp till 5–1 innan v-Södra hann reducera i 90:e minuten genom Qendrim Hajrizi. Tom Sibonjic svatade för 1–1 efter 63 minuter.

– Vi hade två frilägen i första halvlek och ett par ribbträffar så vi kunde ha gjort fler mål, säger Värnamotränaren Patrick Schellhas.

Han var mycket nöjd med killarnas insats och lite extra plus till Gustaf Löfving, Axel Karlsson och Elliot Kastanius.

Lite extra kul var att V-Södra hade ett par debutanter i 16-åringarna Jonathan Bronski och Hampus Johansson,

På fredag möte man Malmbäck i en träningsmatch på hemmaplan. Det var för övrigt Malmbäck man så framgångsrikt mötte i kvalspelet i höstas.