0–1 i halvtid blev 6–1

Fotboll Forsheda IF träningsvann över Horda AIK med 6–1 (0–1)

Forsheda fick en spelare utvisad efter tio minuter. Det blev då straff för Horda som Kushtrim Pretinei satte till 1–0.

Domarna valde att båda lagen fick fortsätta med elva man och det var lagen nöjda med, även Horda…
– Ja, man vinner inte mycket på att i en träningsmatch spela med en man mer i nästan en hel match, säger Fredrik Unbeck Bjerkander, tränare i Horda.

Fredrik var mycket nöjd med första halvlek men i andra bytte man mycket och då tappade man precis allt:
– Ja, och efter 3–1 verkade killarna ge upp, tyvärr.

Hemmatränaren Marcus Syrén var av förståeliga skäl mer nöjd med andra halvlek:
– Vi gjorde flera ändringar som att flytta fram lite tyngre spelare och då blev det klasskillnad, noterar Marcus.

Jonas Hansson kvitterade på straff och Oscar Persson gjorde 2–1, även det på straff. Tränaren svarade själv för 3–1 och Oscar Persson för 4–1. Horda sköt sedan en straff över målet. 5–1 kom genom Oscar Persson och 6–1 genom Albin Sandberg.

Hos hemmalaget extra plus till påpasslige Oscar Persson samt Albin och William Sandberg. Hos Horda var det inga ljusglimtar denna annars så soliga lördag.