Nyheter

Vi firade oss och er med tårta

Nyheter Ibland sätter man maten i halsen, ibland äter man så man storknar. Men ibland förtjänar man tårta.  Det fanns 40 436 skäl att vi åt tårta på redaktionen häromdagen.

Tårta vid redaktionsmötet med stående Sara Mejving och Peter Magnusson samt sittande Per Bunnstad och Gert Olsson.

Vi kontaktade Henrik på Jonssons Konditori i Skillingaryd och fick snabbt tårtan levererad med notering om antalet läsare den senaste veckan.

Vi trodde knappt det var sant att vi plötsligt hade fått över 40 000 läsare i våra tidningar Skillingaryd.Nu och Värnamo.Nu. Vi har haft det tidigare någon gång men då har det varit efter speciella händelser som höjt läsarsiffrorna på Värnamo.Nu dramatiskt som vid olika våldsdåd.

För Skillingaryd.Nu var det rekord alla tider med 22 027 läsare. Vi som jobbar på redaktionen undrar lite var alla kommer från. Det bor ju bara 14 000 i kommunen men tydligen lockas även andra att också läsa vad som händer i denna kommun.

På tal om kommun så upplever vi endast en sak som tråkig: Vaggeryds kommun har i år halverat sin annonsering i Skillingaryd.Nu och Värnamo kommun annonserar i stort sett inte alls. Vi kommer tyvärr att få kraftigt minskade annonsintäkter i år och det gör att vi riskerar att få dra in på viss bevakning då vi vare sig har kommunalt stöd eller statligt presstöd.

Sammantaget är vi dock väldigt nöjda med vår situation: Fler och fler läser våra tidningar och nu vi kan utan tvekan notera: Skillingaryd.Nu har minst 15 000 unika läsare varje vecka och Värnamo.Nu 16 000.

Endast en vecka i år har Skillingaryd.Nu varit under 15 000 (14 898) och Värnamo.Nu som lägst 16 005.

Tack också alla ni som läser våra tidningar. Tänk också på: Inga av våra sidor är låsta: Allt är gratis för läsaren…

Taggar

Dela


2 reaktioner på Vi firade oss och er med tårta

Grattis och for mig det ar en sjalvklarhet att lasa Varnamo.nu for att halla sig uppdaterad om vad som sker i min gamla hemstad, aven om man som jag bor pa andra sidan varlden ”down Under”, Keep up the good work mates!!!

Kommentarsfunktionen är stängd