Nyheter

Värnamo-bandet har släppt nytt: ”Fått bra kritik”

Nyheter Under fredagen släppte Värnamo-bandet Dirty lane tre nya låtar på Spotify – och inom kort kommer de också genomföra sin första spelning inför en större publik. – Jag tycker vi har fått bra kritik på låtarna, berättar bandets sångare Philip Boberg för Värnamo.Nu.

Dirty Lane. Foto: Hjalmar Widerquist

Värnamo-bandet har funnits i tre år, men på grund av en viss världsomspännande pandemi så har det bara blivit en enda spelning inför publik hittills. Men då var det bara de närmaste och ett maxtak på 20 personer i samlingen.
– Tanken är att vi ska få en spelning på Gummifabriken efter årsskiftet. Så då blir det lite premiär, berättar Philip Boberg.

I bandet ingår förutom honom själv även Alexander Filipsson, Gustav Persson, Christoffer Andersson och Oscar Bråkenhielm. Samtliga är i 25-årsåldern. Det är Spotify som har varit scenen hittills. Utöver det har bandet släppt en musikvideo på Youtube.

Under fredagen släppte man tre nya låtar på Spotify. Men det är svårt att sätta en etikett på musikstilen berättar sångaren.
– Vi har så svårt att sätta en egen genre på oss själva. Men det är rock, lite arenarock kan man säga, säger Philip och lägger samtidigt till att det kanske är en modern ”touch” av klassikerbanden Guns N’ Roses och Def Leppard.

Hur ser ni på framtiden?
– Det är klart man kan drömma, men först och främst är målet att kunna spela den musik som vi tycker om och hoppas att andra gillar den också så att man får spelningar i framtiden. Att det börjar snurra lite.

Har ni fått bra kritik på de låtar ni släppt hittills?
– Det tycker vi att vi har fått. Sen är det ju svårt att veta om folk är ärliga eller inte när det är vänner och sånt som kommenterar, säger han och skrattar.
– Men annars tycker jag att vi fått bra kritik på låtarna. Speciellt de senaste, det är många som tycker att de är välproducerade. Vi har ju producerat allt själva nu i vår studio.

Nedan kan ni lyssna på de nysläppta låtarna.

 

Taggar

Dela