Nyheter

Var med och påverka stadens framtid

Nyheter Vill du landa drömjobbet utan att behöva flytta? Drömmer du om en cykelväg i din närhet? Nu ger kommunen dig möjligheten att påverka stadens framtid.

Kommunen har skapat en miniwebb tillägnad den fördjupade översiktsplanen.

Värnamo kommun håller på att ta fram en ny fördjupad översiktsplan för Värnamo stad, kallad FÖP. För att göra planen tillgänglig för fler, har en miniwebb skapats. Sidan innehåller information om vad en översiktsplan är, vad en fördjupad översiktsplan innebär, förslaget i sin helhet samt möjlighet att lämna synpunkter.

Mellan den 7 september och den 11 november 2020 är översiktsplanen ute på samråd för att ge kommunmedborgarna chansen att påverka stadens framtid. Förslaget finns tillgängligt på stadsbiblioteket, i stadshusets foajé, Finnvedens gymnasium och på Värnamo simhall. Förslaget hittar ni även på kommunens webbplats, där det också kommer finnas en digital karttjänst hörande till planförslaget och generell information om kommunens översiktsplanering.

– Det kan finnas synpunkter på förslaget och vi skulle uppskatta om vi får dem, säger Gottlieb Granberg (M), ordförande i tekniska utskottet.

Taggar

Dela