Nyheter

Utsedd till Karriärföretag

Nyheter Rekryterings- och bemanningsföretaget Onepartnergroup har för andra året i rad blivit utsedd till Karriärföretag.

Karriärföretag blir de bästa arbetsgivarna som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

2019 var första året som Onepartnergroup blev utsedd till Karriärföretag och idag står det alltså klart att företaget tilldelas utmärkelsen även för 2020.

– Det är fantastiskt roligt att vi, som firar tio år i år, får utmärkelsen Karriärföretag för andra året i rad. Det är en fin utmärkelse som vi uppskattar oerhört mycket och ett bevis på det vi tillsammans åstadkommit, säger Jane Bergman vid Onepartnergroup.

Företaget har kontor i Vaggeryd, Värnamo och ytterligare ett 50-tal platser.

Det är de 100 mest attraktiva arbetsgivarna som får utmärkelsen Karriärföretag 2020. Dessa har tagits fram genom en urvalsprocess som börjar med att runt 1 000 arbetsgivare som uppfyller de grundkriterier som finns väljs ut. Dessa granskas sedan av en expertpanel som betygsätter såväl karriärsidor, sociala medier, aktiviteter gentemot studenter och unga professionella professionella som attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar. Efter expertpanelens urval väljs slutligen de tilldelade företagen ut av en jury bestående av starka personer inom tre olika områden.

– Våra medarbetare runt om i landet är det viktigaste vi har, vilket gör det extra roligt att få ta emot detta kvitto på att vi är en av Sveriges absolut mest attraktiva arbetsgivare, säger Ulf Johannesson, personalchef på Onepartnergroup.

Arkivbild och sedan dess är besättningen något förändrad.

Dela