Nyheter

Uthyrningsstart för nya lägenheter i Bredaryd

Nyheter I dag, den 30 oktober, släpper Finnvedsbostäder sju nya lägenheter för uthyrning i kvarteret Rönnbacken på Klockaregårdsvägen 17 i Bredaryd. Inflyttning i de nyproducerade lägenheterna blir 1 april 2022.

I dag, den 30 oktober, släpper Finnvedsbostäder sju nya lägenheter för uthyrning i kvarteret Rönnbacken på Klockaregårdsvägen 17 i Bredaryd. Inflyttning i de nyproducerade lägenheterna blir 1 april 2022. Bild: Pressbild

Lägenheterna är fördelade i två enplanshus. Samtliga lägenheter är på 2 rum o kök med en yta på 52,5 kvm. Det är välplanerade och moderna bostäder inredda i ljusa, neutrala färger med hög kvalitet. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör också en egen uteplats. 

– Lägenheterna blir ett fint tillskott till vårt befintliga bostadsbestånd på en central tomt i Bredaryd, säger Per-Magnus Rylander, Fastighetsutvecklingschef på Finnvedsbostäder.

Uthyrningen kommer att ske enligt Finnvedsbostäders kösystem. Den som är registrerade i bostadskön kan från och med den 30 oktober anmäla sitt intresse för lediga lägenheter på Finnvedsbostäders hemsida. När sista anmälningsdatum passerat den 14 november kommer de med högst köpoäng att få erbjudande om att hyra lägenheten.

– För intresserade kommer vi också att bjuda in till en informationsträff i Bredaryd den 9 november. Där kommer det ges möjlighet att få svar på frågor kring boendet, kösystem, uthyrning och hur man anmäler intresse på lägenheterna. Värt att känna till är att liksom våra senaste nyproduktionsprojekt, kommer även Rönnbacken att vara ett rökfritt boende, berättar Camilla Lundh, Marknadschef på Finnvedsbostäder. 

Källa: Pressmeddelande från Finnvedsbostäder

Taggar

Dela