Nyheter

TV: Om svåra tiden och framtiden

Nyheter För några år sedan gick Thomas Bjureks hustru bort i cancer och det var en tuff period, men han och övriga familjen lyckades se framåt.

Thomas Bjurek byter nu jobb

– Visst var det en svår tid men det är viktigt att se framåt, säger Thomas som nu av helt andra orsaker byter jobb. Han lämnar snart Hemköp i Skillingaryd och Värnamo för en ny butik i Munksjöstaden i Jönköping. Även här handlar det om Hemköp.

Thomas växte upp i Habo och flyttade i unga år till Jönköping och Taberg innan han och familjen slog sig ner i Mölnlycke utanför Göteborg. Där arbetade Thomas inom Hemköpskoncernen men familjen kände ändå att de längtade tillbaka mot Jönköping.

När tjänsten som föreståndare på EKO-hallen i Värnamo dök upp under 2002 bestämde sig familjen för att flytta till Skillingaryd. Nu hade familjen nära både till arbete och släkt. På EKO-hallen trivdes Thomas bra och han blev kvar där i sex år innan EKO-hallen stängde 2008. Ett år på City Gross i Värnamo följdes av några månader på Konsum i Bor.

I Januari 2011 började han på Hemköp i Skillingaryd och har parallellt även jobbat med Hemköp i Värnamo som till kommande månadsskifte får en fast butikschef.

Snart blir det annan arbetsplats för Thomas.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *