Nyheter

Trio greps efter knarkfynd i bil

Nyheter De senaste dygnen har polisen i Värnamo haft flera ärende gällande narkotikabrott och ett inbrott.

En trio greps av polisen vid Bredasten sedan man hittat narkotika i bilen.

Inbrottet gällde en fastighet utanför Åminne. Huset är en sommarbostad som ägs av en utländsk familj. Någon har tagit sig in i huset via en krossad ruta. Polisen har ännu inte fått veta vad som eventuellt har stulits ur huset.

Vid 03.30-tiden på tisdagsdygnet ertappades en påverkad man i Värnamo. Mannen som är i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och han är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Samma misstanke gäller en man i 25-årsåldern som polisen plockade in från Resecentrum på tisdagseftermiddagen.  En kvinna i 30-årsåldern satte sig på tvären på tisdagen. Detta efter att hon ertappats på Hemköp. Kvinnan hade passerat sista betalningsstället med en del varor som hon inte betalat för. Kvinnan var till en början motvillig till att samarbeta. Detta ändrades efter att kvinnan förts till polishuset. Där erkände hon att hon plockat åt sig varor för cirka 300 kronor som hon inte betalat för.

Två timmar in på onsdagsdygnet stoppade polisen en personbil vid Bredasten. I bilen fanns tre personer, en man i 20-årsåldern och en man och en kvinna i 25-årsåldern.

Polisen beslutade sig för att undersöka bilen närmare. Då hittades en mängd narkotika. Mängden var så pass stor att det räckte för att trion skulle gripas. De tre fördes till polishuset i Värnamo där de kommer att förhöras närmare av polisen under dagen. Ingen av de tre är hemmahörande i kommunen.

 

Taggar

Dela