Nyheter

Till Värnamo för hamburgare…

Nyheter Jureskogs nya hamburgerrestaurang öppnade på förmiddagen på Bredasten i Värnamo och två trogna kunder från andra restauranger i denna kedja stannade till och blev de första gästerna:

Therese Hultgren och Tomas Henriksson stannade till....  [1/14]

...vid den nya hamburgerrestaurangen  [2/14]

Oliver Hildebrandt och Erik Thulin hör liksom Andreas Ulllenius till fastighetsägarna  [3/14]

Johan Jureskog  [4/14]

Ludvig Jureskog  [5/14]

Johan Jureskog redo....  [6/14]

...personalen redo  [7/14]

Matlagning  [8/14]

  [9/14]

  [10/14]

  [11/14]

Då ska vi se...  [12/14]

...Tomas och Therese gillade hamburgarna  [13/14]

...sedan bara att lämna in resterna...  [14/14]

– Vi har ätit gott hos dem i Stockholm och Mjölby. De har bra råvaror och när vi skulle åka till Kalmar var ett av delmålen ett mål hos Jureskogs, berättar Tomas Henriksson och Therese Hultgren.

De bor i Ulricehamn och parerade in ett stopp eftersom de visste att Jureskogs skulle öppna på ”Hamburger Hill” vid Bredasten.

De två första kunderna lät sig väl smaka av hamburgarna, tillagade i den nya restaurangen som faktiskt inte ligger tillsammans med övriga tre utan lite norr om invid den nya macken Cirkel K.

Johan och Ludvig Jureskog har tidigare två hamburgerrestauranger i Stockholm, en i Mjölby, en i Lund och nu en i Värnamo. De planerar att framför allt etablera sig nära E4:an men det finns även tankar om andra platser. Bland orter framöver märks Göteborg, Eskilstuna och Sundsvall.

• OS-vinst
Johan är inte minst känd för att under åtta år ha varit med i det svenska kocklandslaget. En fin merit är seger i Matlagnings-OS 2004.

Johan och Ludvig är noga med att poängtera att allt kött i hamburgarna är svenskt och mjölken kommer från svenska kor. Miljö är inte bara ett ord för dem utan närmast en livsstil. Man har också något lite mer ovanligt vid en vägkrog, rättigheter för öl och vin.

• Från Sumpan
Bröderna från Sumpan, alltså Sundbyberg, kommer att vara i Värnamo lite framöver men sedan blir det Emil Svensson som ansvarar i egenskap av platschef. Till sin hjälp har han just nu ett 25-tal medarbetare och det ska bli några till.

Taggar

Dela


1 reaktion på Till Värnamo för hamburgare…

Då har man provat en burgare……..
Klart det var klasskillnad…..stor sådan.
Kändes som en riktig gourmeburgare.
Fick vänta 40 min men de va gött o kul.
Tog en öl i väntan….
Jureskog själv gick runt o pratade med folket…
Verkligen att rekommendera

Kommentarsfunktionen är stängd