Nyheter

Sofia fick Vitsippspriset

Nyheter Sofia Elmgren, Rydaholm, och projektet Unga internationella vänner är årets mottagare av Vitsippspriset från Kristdemokraterna Värnamo.

Camilla Rinaldo Miller överlämnade Vitsippspriset till Sofia Elmgren. Foto: Håkan Johansson, KD

I motiveringen står det bland annat att hon har arbetat outtröttligt och engagerat för att få en fungerande integration i Värnamo kommun.

Så här gjorde man från KD, telefonsamtal:
– Hej Sofia, vår årsmötestalare har fått magsjuka och kan inte komma. Kan inte du komma till oss på måndag och berätta om Unga internationella vänner och verksamheten med språkcaféer, aktivitetssamtal, Happy Fritid, Världens Resa och allt det andra ni håller på med?

Med denna vita lögn lurade Monica Johnsson iväg Sofia Elmgren från Rydaholm till Värnamo och Kristdemokraternas årsmöte en helt vanlig måndagskväll.

Sofia berättade. Kristdemokraterna häpnade över det stora engagemanget i projektet.
Då tillkännager Camilla Rinaldo Miller (KD) årets mottagare av Kristdemokraternas årliga Vitsippspris – Sofia Elmgren, Rydaholm, med motiveringen:
Sofia är en visionär som brinner för en mångkulturell skola. Hon har som projektledare för ”Unga internationella vänner” arbetat outtröttligt och engagerat för att få en fungerande integration i Värnamo kommun. Genom sin positiva personlighet har hon spridit hopp och framtidstro till många barn och ungdomar.

Taggar

Dela


1 reaktion på Sofia fick Vitsippspriset

Sofia är helt underbar och gör så mycket för våra barn i rydaholm med ett stort leende på läpparna alltid och bemöter våra barn på ett kärlekfullt och helt underbart sätt . Man känner stor tryghet att lämna barnen till henne fom få alltid en fantadiks upplevelse ..Henne ska hela kommunen vara rädda om <3 grattis

Kommentarsfunktionen är stängd