Nyheter

Senaste polisnotiserna i Värnamo.Nu

Nyheter En bilist från Skåne ångrar nog i dag att han satte sig bakom ratten och körde norrut på E4:an. Och en 70-åring kanske ångrar sitt beteende på gallerian Flanaden i dag.

En bilist från Skåne fick lämna bilen i Värnamo, sedan han kört påverkad på E4:an. Arkivfoto

För när han kom till Värnamo vid 15.10 i går så tog det stopp, och det med besked. Mannen har nu efterräkningar att vänta för ett flertal brott mot lagen.

Stoppet i Värnamo började med att bilister observerat en bil som vinglat omkring på E4:an. Utanför Värnamo fick polisen stopp på bilen. Föraren misstänktes för att vara drogpåverkad och fick följa med för provtagning. Han hade även en mindre mängd narkotika i sin ägo och är misstänkt för innehav. Mannen saknade också körkort, viket han blivit stoppad för tidigare. Därför åtalas han nu för grov olovlig körning. Dessutom hittade polisen ett föremål i bilen som inte skulle vara där. Därför misstänks han nu även för brott mot knivlagen.

I dag vid 12-30 larmades polisen till gallerian Flanaden i centrala Värnamo. Orsaken var en person som uppträtt hotfullt och hotat folk inne på gallerian. Når polisen en stund senare kom till platsen så grep de en man i 70-årsålder, misstänkt för olaga hot. Ingen person ska ha blivit skadad av den hotfulla mannen.

Taggar

Dela