Nyheter

Senaste polisnotiserna

Senaste polisnotiserna

Nyheter En personbil som var parkerad vid Bredasten fick en regskylt bortmonterad.

Stölden ägde rum mellan den 23 och 24 maj.
Två gånger blev en Gislavedsbo stoppad av polisen polisen Värnamo under gårdagen. Eftersom personen, som är väl känd av polisen, saknade körkort så beslagtogs bilen.
En bilförare från Rydaholm  blev stoppad av polisen i går morse. Han visade upp ett utlänskt körkort. Polisen kunde konstatera att körkortet var falskt. Föraren är nu misstänkt för dokumentförfalskning och olovlig körning.
I Helmershult har det gjort ett inbrott i en lägenhet. Tjuven har monterat bort en ruta i ytterdörren och på så vis tagit sig in i lägenheten. Exakt vad som stulits har inte framkommit än. Kvinnan som har lägenheten har pekat ut en misstänkt för inbrottet.
En cyklist och en bil fick i går närkontakt när de befann sig på Solkesvägen. Cyklisten var en man född 1939. Han fördes till sjukhuset i ambulans. Mannen var då talbar. Polisen har ingen misstanke om brott i samband med kollisionen.
En faktura på 258,31 kronor har resulterat i en polisanmälan. Målsägaren har för polisen berättat att det är en räkning från företaget Aliaz för något som målsägaren inte köpt.
Samma problem med en falsk faktura har en restaurangägare i Värnamo. Ägaren har polisanmält ett företag som skickat en falsk faktura i restaurangägarens namn till företaget Tidsam. Beloppet är på 7 600 kronor.
På Tinas ö har en elev blivit bestulen på en klocka. Detta inträffade i måndags. Klockan är värderad till  2 500 kronor.
I går vid 21.40 tog polisen två personer som befann sig på Vråen i Värnamo. Båda är misstänkta för att ha använt sig av narkotika. Dessutom hade båda vad som misstänks vara narkotika på sig.

Dela