Nyheter

Senaste polisnotiserna

Nyheter I helgen har polisen i Värnamo fått in anmälningar om bland annat misshandel och inbrott.

Lizas drababdes i helgen av ett inbrott.

Strax efter klockan 23 larmades polisen till Rydaholm. En man född 1979 hade då misshandlat en kvinna som han har en relation med. Bland annat så hade knuffat kvinnan och uttalat olika hot mot henne. När polisen kom till platsen så greps mannen och fördes till polishuset i Värnamo. Mannen släpptes senare på lördagen. Polisens misstanke mot mannen kvarstår dock.

Allmänheten gjorde på lördagen en insats på Ättehögsvägen i Värnamo. En person hittade vid 10-tiden på lördagen tabletter i anslutning till en gång- och cykelväg i området. Polisen misstänker att det handlar om narkotiska preparat och har skickat tabletterna för analys.

Vid 21.30-tiden greps en man född 1991 på Rydgatan i Värnamo. Polisen misstänker att mannen var narkotikapåverkad. Han fick följa med polisen för att lämna sedvanliga prover.

Klockan 01.30 stoppades en personbil på Växjövägen. Polisen misstänker att föraren, en man från Växjö var påverkad av narkotika. Samma sak gällde passageraren, en kvinna som också hon var från Växjö.

Vi 03-tiden på söndagsdygnet kom ett larms från Lizas på Söderporten.

Någon hade krossat en stor ruta till skoaffären och tagit sig in i lokalen.

Vad som stulits är oklart i nuläget..

Dela