Nyheter

Raymond talade i Hagshult

Nyheter Välkände kulturnörden, centerpolitikern och gymnasieläraren Raymond Pettersson från Värnamo var talare när våren hälsades välkommen på Ekbacken i Hagshult.  

Raymond Pettersson var talare.  [1/3]

Brasan värmde  [2/3]

Hagshuitskören framträdde  [3/3]

Välkände kulturnörden, centerpolitikern och gymnasieläraren Raymond Pettersson var talare när våren hälsades välkommen på Ekbacken i Hagshult.

Raymond är Värnamobo och jobbar i Vaggeryd. Det märktes att Raymond kände till mycket om Hagshultsbygden: Olika stil på bebyggelse, landskap och historik om kyrkan nämndes.

Talaren var mycket imponerad av Hagshults lilla bibliotek och utlåningssiffrona studerades noga av del kulturintresserade Värnamoprofilen. Innan Raymond talade fick han även se en gammal valurna med texten Hagshults kommun på som fotograferades och med stort intresse läste han även hembygdsskriften Hagshult – mer än bara minusgrader.

Dagen till ära var Hagshultskören, under ledning av Anna-Karin Danielsson förstärkt med ett flertal sångare, bland annat från Värnamo.

Magnus Grunditz hade fixat brasan som brann, trots vädret och efteråt var det korvservering i sockenstugan/församlingshemmet och det var Linus Persson och Lars-Henrik Ohlsson som var korvgubbar.

 

Taggar

Dela