Nyheter

Rallystjärna bjöd på energisk inspirationsdag

Nyheter Vandalorum fick celebert besök när rallystjärnan och föreläsaren Tina Thörner bjöd kommunala bolag på energisk inspirationsdag.

Tina Thörner gav föreläsningsdeltagarna flertalet tips och verktyg för att arbeta mot gemensamma mål.

De flesta människorna i dag vill ju kunna bjuda på sig själva, men det är ett tillstånd som du bara når när du är i harmoni, säger Tina Thörner.

Från en framgångsrik karriär som kartläsare, med bland annat tre världsmästerskap och flera framskjutna placeringar i Paris-Dakar-rallyt under karriären, till en karriär som föreläsare, idrottstränare och ambassadör för en global tävlingsserie. För värmländskan Tina Thörner finns inga hinder i livet. 

I dag gästade hon Vandalorum där hon gav företrädare från Värnamo Energi, Vaggeryds Energi, Finnvedsbostäder och Gislaveds Energi tips och verktyg för att arbeta med kundnöjdhet.

– Vi har väntat på den här dagen sedan i april månad 2020. Äntligen blev det av! Totalt har vi varit 110 personer som fördelade på två pass har fått lyssna till och inspireras av Tina, med fokus på kundnöjdhet, laget och jaget, säger Helen Eriksson, marknadschef på Värnamo Energi. 

För huvudpersonen stod kollektivet i fokus. 

  Vi har i dag pratat om hur man hjälper varandra att växa och hur man skapar kundnöjdhet. Det handlar om att kunna kommunicera utan att få påhopp. De flesta människorna i dag vill ju kunna bjuda på sig själva, men det är ett tillstånd som du bara når när du är i harmoni. Målet för mig har den här dagen varit att de som sitter på Värnamo Energi och på de andra bolagen ska kunna växa tillsammans och dra åt samma håll, för det är då som kundnöjdhet skapas, säger Tina Thörner.

Taggar

Dela