Nyheter

Polisen medlade vid familjebråk

Nyheter Två fall där polisen medlade vid familjebråk. Plus  en påkörd cyklist och grov olovlig körning.

Polisen har det senaste dygnet fått rycka ut två gånger och medla vid familjebråk. Arkivfoto

Polisen har det senaste dygnet haft en mängd anmälningar att ta hand om. I går eftermiddag, klockan 15.20 så inkom en anmälan om en trafikolycka på Pilgatan i Värnamo. Det handlade om en ung pojke som skulle ha kolliderat med en bil. Händelsen slutade lyckligt, det vill säga att pojken klarade sig utan skador. Parterna ska sedan ha gjort upp utan händelsen föranlett vidare utredning från polisens sida.

Nästan  exakt två timmar senare kom en anmälan om en misshandel som skulle ha ägt rum i Lanna. När polisen kom till platsen så visade det sig vara ett bråk i en relation. Bråket hade stannat vid verbala påhopp och ingen ska ha blivit skadad. Polisen medlade i bråket som lugnade ner sig.  Men mannen i fråga visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Han fick följa med polisen för provtagning. Han är numera misstänkt för ringa narkotikabrott.

Vid 21-tiden stoppade polisen en bil som kom körande på Villagatan i Forsheda. Bilen framfördes av en ung man i 20-årsåldern. Tyvärr, för hans del så saknade han körkort. Detta var inte första gången som 20-åringet stoppades utan körkort. Han är därför nu misstänkt för grov olovlig körning.

Vid 21.50 i går kväll kom larm om en misshandel i relation på Pilagårdsgatan i Värnamo. Polisen kunde konstatera att det bara handlade om verbala smockor som utdelats. Polisen medlade sedan i bråket, som lugnade ner sig.

Taggar

Dela