Nyheter

Cyklist till sjukhus efter kollission med bil

Nyheter Strax före klockan halv tre på lördagen blev en cyklist påkörd av en personbil i Värnamo. Cyklisten fördes till sjukhus med ambulans.

Genrebild David Alin

Det var i korsningen Sveavägen – Åkaregatan som olyckan inträffade. När Värnamo.nu vid 16.40-tiden var i kontakt med SOS hade de fortfarande ingen information om skadeläget på cyklisten som fick föras till sjukhus med ambulans.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Cyklist till sjukhus efter kollission med bil

Hej Lena!
Om du var ögonvittne till olyckan så hör av dig till polisen. Polisen tog upp en anmälan och kommer att reda ut vad som hände.

Strax innan den korsningen så är det ett vägmärke från båda håll som varnar för korsande cyklister som man kanske ska lite mer respekt för. Sedan ska cyklisten givetvis kolla åt båda hållen innan han eller hon korsar vägen.

De i bilen var hos mig efter polisen etcetera var klara med dem. Polisen och även cyklisten sa till dem att det inte var deras fel. Cyklisten kom från Alandsrydhållet. Så nerförsbacke ut mot vägen. De körde lagligt för de bor inte nära. Trots detta hann de inte stanna trots tvärnitning.

Kommentarsfunktionen är stängd