Nyheter

Öppet hus ska ge atletklubb ett lyft 

Nyheter Värnamo Atletklubb vill bredda medlemsbasen och bjuder i helgen in till ett öppet hus-arrangemang.

Värnamo Atletklubb vill bredda medlemsbasen och bjuder i dag in till ett öppet hus-arrangemang. Arkivbild: David Alin

Värnamo Atletklubb strävar efter att utöka sin verksamhet. Som ett led i det arbetet bjuder klubben under lördag förmiddag in till öppet hus i lokalerna på Västermogatan.

– Vi vill bredda basen och vill utveckla verksamheten, men för det ändamålet måste vi få en större medlemskrets. Vi har några stycken i klubben som tävlar i tyngdlyftning, men vår förhoppning är att vi även i framtiden tävlar i styrkelyft. Vem som helst kan komma till klubben, hälsar tränaren Tommie Lundstedt. 

Taggar

Dela


3 reaktioner på Öppet hus ska ge atletklubb ett lyft 

Här är en förening som förtjänar en ny sportanläggning mer än IFK och har bidragit mer till idrott mer än IFK. Men denna förening ger inga stura fina glittriga rubriker, så högern i Värnamo struntar i dem. Trist.

Det är väl ändå inte jämförbart?
Jag själv med en total avsaknad utav intresse för fotboll, ser trots detta de stora fördelarna med IFK Värnamo avancemang för lokala aktörer och ett lyft för samhället i stort. Klart man ska satsa på det.

Vad atletklubben har utfört och inte utfört eller kan tänkas utföra har jag inte insikt i, så detta får du gärna utveckla så kanske det blir ändring.

Kommentarsfunktionen är stängd