Nyheter

Nytt ljudsystem i city

Nytt ljudsystem i city

Nyheter 30 högtalare längs med Storgatsbacken och uppkopplingsmöjlighet för trubadurer. Värnamo City har beställt ett nytt ljudsystem.

Under Värnamo handels halvårsmöte offentliggjordes inköpet av ett nytt ljudsystem. Systemet kommer att vara placerat från Pelikanen upp till Arvids Bokhandel. Bygget sker i tre etapper, med start vid Pelikanen. Andra etappen sker mellan Kappahl och Old Mac och den tredje och sista byggetappen går mellan Bruna Mathssons Plats och Arvids Bokhandel. Målet är att de två första etapperna är uppe till jul.

– När allting väl är klart, har vi 30 högtalare att tillgå. Det här systemet har även funktionen att den möjliggör för trubadurer och gatumusikanter att koppla upp sig på hela högtalarsystemet, säger Anders Wallin, centrumledare.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Nytt ljudsystem i city

Använd ljudsystemet till fågelsång och fågelkvitter.
Eller ett hav som brusar och en vind i höstlöven så blir upplevelsen större än tradiga julsånger som börjar efter allhelgonahelgen. Jazz ,klassisk och körmusik stimulerar väl inte belöningssystemet i centrala nervsystemet till att konsumera.

Problemet har inte varit ljudet i det gamla högtalarsystemet utan det oljud som pressas fram i form av tjatig julmusik och smöriga schlagers på alldelses för hög volym

Kommentarsfunktionen är stängd