Nyheter

Nyrenoverade Hotel Vidöstern blir medlemmar i Best Western

Nyheter Service, tillgänglighet och ett varierat utbud står fokus när Hotel Vidöstern blir en del av BWH Hotel-gruppen.

Den 1 juni blev Hotel Vidöstern en del av BWH Hotel-gruppen. Bild: Pressbild  [1/2]

Hotellet erbjuder 58 rum med tillgång till gratis wi-fi, gratis parkering, bastu och relax och frukostbuffé. Bild: Pressbild  [2/2]

Efter en övergripande renovering och i ny regim ingår nu Best Western Hotel Vidöstern som medlemmar i BWH Hotel Group. Med sitt läge i strategiskt placerade Värnamo, där E4:an och Riksväg 27 korsas, blir hotellet tillgängligt för såväl affärsresenärer som barnfamiljer som önskar ett boende med närhet till områdets breda utbud av spännande aktiviteter.

– Vi är väldigt glada att välkomna Best Western Hotel Vidöstern till vår hotellgrupp. Det är ett uppskattat tillskott för både våra affärsresenärer och för de som är på resa genom Sverige och vill utforska området, säger Johan Michelson, vd för BWH Hotel Group Skandinavien.

Hotellet erbjuder 58 rum med tillgång till gratis wi-fi, gratis parkering, bastu och relax och frukostbuffé. I hotellets restaurang kan man äta en vällagad lunch eller middag, varva ner med en drink eller njuta av en klassisk fika. Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter för upp till 25 deltagare.

– Vi är glada att kunna få slå upp dörrarna till vårt nyrenoverade hotell och nu även som en del av Best Western. Som affärshotell har vi ett fantastiskt läge oavsett vilket väderstreck man ska men här finns också mycket att göra om man till exempel gillar att vandra, besöka nöjespark eller ta en runda på någon av de närliggande golfbanorna, säger Magnus Strömberg, ägare av Best Western Hotel Vidöstern.

Källa: Pressmeddelande från BWH Hotel-gruppen

Taggar

Dela