Nyheter

Ny kortkurs på Campus

Nyheter Campus Värnamo har beviljats en ny kortkurs inom yrkeshögskolan, Design för additiv tillverkning, som är något för dig som vill bygga på dina kunskaper om design och konstruktion för 3D-printing. 

Campus Värnamo har beviljats en ny kortkurs inom yrkeshögskolan, Design för additiv tillverkning, som är något för dig som vill bygga på dina kunskaper om design och konstruktion för 3D-printing. Bild: Pressbild

En kortkurs som ges via distans på halvfart och som är framtagen specifikt för att du ska kunna arbeta samtidigt.

 – Fantastiskt kul att Campus Värnamo kan fortsätta bidra med kompetens inom 3D-print. En tillverkningsteknik i stark tillväxt och utveckling där några fördelar är mindre materialåtgång, kortare tid till marknaden för nya produkter, lätta och hållbara konstruktioner samt att former kan tillverkas i princip utan begränsningar. För det krävs kompetens om design och konstruktion för 3D-print vilket är precis det som den här kortkursen ger, säger Niclas Stensson på Campus Värnamo.

 Design för additiv tillverkning är en kortkurs inom yrkeshögskolan som ges på distans och på halvfart över 10 veckor. Kursen starar i november och ansökan öppnar i september. Design för additiv tillverkning är en kortkurs för dig som vill bygga på dina kunskaper om design och konstruktion för 3D-printing med polymera material samt är framtagen specifikt för att du ska kunna arbeta samtidigt.

Kursen syftar till bygga kompetens för att konstruera och utföra ombearbetning för kvalitativ och hållbar 3D-printing. I det ingår även att kunna välja utskriftsteknik och välja material för 3D-utskrifter.

Källa: Pressmeddelande från Campus Värnamo

Taggar

Dela