Nyheter

Narkotikabrott och arbetsplatsolycka

Nyheter En arbetsplatsolycka inträffade på onsdagen på Madame Brasserie & Café på Gummifabriken i Värnamo.

Det var vid 18-tiden som olyckan inträffade. En anställd höll på att lasta bord. Dessa rasade dock och hamnade på den anställdes fot. Resultatet blev enligt polisen att den anställde fick en fraktur och fick föras till sjukhuset med ambulans.

På torsdagen grep polisen en man från Gnosjö. Händelsen inträffade vid 11.30-tiden. Mannen misstänktes vara drogpåverkad och fick lämna prov hos polisen. Han hade också en mindre mängd narkotika på sig och är även misstänkt för innehav.
Han släpptes sedan vid 18.00-tiden.

Vid 16-tiden på torsdagen togs en man i 25-årsåldern och hans fem år äldre kamrat av polisen. Även här handlade det om misstänkt narkotikabrott, eget bruk.

Under eftermiddagen fick polisen också in larm om en misshandel i relation som ska ha ägt rum i Värnamo. Polisen grep i samband med denna händelse en man i 45-årsåldern. Mannen släpptes senare, efter förhör.

Strax efter klockan 18.00 grep polisen en man i 20-årsåldern i centrala Värnamo. Mannen uppträdde enligt polisens bedömning som att han var narkotikapåverkad. Förutom brott mot narkotikalagen påträffade också en kniv på mannen. Han är därför också misstänkt för brott mot knivlagen.

Taggar

Dela