Nyheter

Mysig frukost med Lisa Lemke

Nyheter Frukost med julgröt, pepparkakor och skinkmackor. Toppat med ett personligt föredrag av den morgonpigga matkreatören Lisa Lemke.

Lisa Lemke höll ett inspirerande fördrag på Madame i morse.  [1/20]

Alla frukostgäster fotograferades.  [2/20]

Närmare 80 personer deltog på frukostmötet.  [3/20]

Frukostmöte på Madame.  [4/20]

  [5/20]

Fotografering.  [6/20]

Morgonpigga minglare.  [7/20]

  [8/20]

Berättade om matdagarna i Falkenberg  [9/20]

Inte vilka disktrasor som helst.  [10/20]

Olika fotostilar  [11/20]

Socialt umgänge.  [12/20]

  [13/20]

  [14/20]

  [15/20]

  [16/20]

  [17/20]

  [18/20]

  [19/20]

  [20/20]

Det var några av ingrediens som Marknadsföreningen i Gnosjöregionen, MiGR bjöd på i dag när de som säsongsavslutning bjudit in till ett frukostmöte.

Ett 80-tal företrädare från olika företag hade tidigt i morse letat sig in till Live-salen på Gummifabriken. Där väntade rykande het julglögg och frukostgästerna fick en stund över till ett morgonmingel.
Själva frukosten var avklarad på cirka tio minuter och sedan väntade morgonens huvudprogram.
Lisa Lemke, som är född och uppvuxen i Skillingaryd är en kvinna med många titlar. Tv-kock, matkreatör, matstylist, journalist är lite av vad hon sysslar med.

Numera bor hon i Falkenberg, i Skrea för att vara exakt. Under sitt föredrag bjöd hon på en enorm kärleksförklaring till Falkenberg och trakten däromkring. Hon berättade hur hon varit med och utveckla Falkenberg och dess matdagar.

– Näringslivet och kommunen i Falkenberg satsar på varandra, var en av förklaringarna till att trakten numera är känd i hela landet som en matdestination.
Under hennes föreläsning berättade Lisa Lemke om många av sina projekt och jobb som hon hållit på med under åren.

Mångsysslare är ett epitet som  stämmer in på Lemke.
– Faktum att jag inte har något visitkort just nu, för jag vet inte vilken titel jag ska skriva på kortet, berättade hon. I drygt tio år har hon funnits med i olika tv-program.
Hon berättade också om sitt engagemang med Sommarkväll, Historieätarna, Grillmästarna, Sverigeresan och Mitt Kök/Köket på TV4. Lisa driver också de två krogarna Prostens Pizza och Aska bbq hemma på Skrea Backe. Hon berättade framför allt om sin nya passion som destinationsutvecklare.
– Samarbete mellan näringslivet ock kommunen är nyckeln till att utveckla en ort som destination.
– Dessutom gäller det att våga och att göra saker tillsammans, sa hon bland annat.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *