Nyheter

Motorcyklister allvarligt skadade – körde in i lastbil

Nyheter Larm inkom till SOS klockan 19.59 att flera fordon är inblandade i en trafikolycka vid norra E4:a infarten till Värnamo, på 127:an. Enligt meddelandet handlar det om två motorcyklister, på var sin motorcykel, som kört in i en lastbil. Texten uppdaterad

Två motorcyklister hade kört in i en lastbil på 127:an, intill avfarten till E4:an norra, utanför Värnamo. Båda verkade vara allvarligt skadade. Det är totalstopp i trafiken under räddningsarbetet.

– Två motorcyklar har krockat med en lastbil. Två personer har följt med ambulansen till sjukhus. 127:an har varit avstängd under räddningsarbetet, säger ledningsoperatören vid SOS Alarm. 

Enligt polisen har båda motorcyklisterna förts till sjukhus med ambulans. En avfart till E4:an har varit avstängd under räddningsarbetet.

Texten uppdaterad kl 21.10: Enligt trafikverket är vägen avstängd fram till klockan 21.45. Från trafikplats norra till Nederby, riksväg 127, i båda riktningarna.

Texten uppdaterad kl 21.40: Båda motorcyklisterna vårdas på sjukhus, allvarligt skadade. Enligt Trafikverket är det fortsatt mycket stor påverkan på framkomligheten. Båda motorcyklarna och lastbilen tas i beslag av polisen för teknisk undersökning. Olyckan kommer att utredas.

Värnamo sjukhus meddelar att det är två män i åldern 20-29 år som vårdas för livshotande skador.

Arkivbild David Alin

Taggar

Dela