Nyheter

Mordbrand, rattfylleri och arbetsplatsolycka

Mordbrand, rattfylleri och arbetsplatsolycka

Nyheter Polisen har haft en hektiskt period i Värnamo. Även om man inte räknar med skjutningar och sprängningar.

På onsdagsmorgonen upprättades en polisanmälan hos Tidsam på Silkesvägen. En anställd föll då av en truck och skadade sig. Arbetsplatsolyckan är polisanmäld och ska utredas.

På onsdagskvällen, vid 20.00-tiden stoppades en man i 60-årsåldern som kom körande på Pilargårsdgatan i Värnamo. Mannen önskar förmodligen i dag att han gjort något annat. För vid den poliskontroll som han blev stoppad i blåste han positivt på alkohol.

Resultatet blev 0,6 promille. Mannens körkort togs på platsen av polisen. Mordbranden i Rydaholm, som vi skrivit om tidigare i veckan, får nu konsekvenser för den man i knappa 40-årsåldern som är misstänkt för mordbrand.

Mannen kommer nu att begäras häktad, misstänkt för mordbrand. Brand var också aktuellt på Kyrkogatan i Värnamo, på torsdagsmorgonen. En av de boende på adressen började då av okänd anledning att elda på sin spis.

Resultatet blev bland annat svedda köksluckor. Dessutom kom räddningstjänsten och polisen till platsen. Den ansvarige för branden är nu misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet.

Två narkotikabrott avrundar den här polisrapporten. I natt stoppades en bil på Lingonvägen i Värnamo. Polisen upptäckte att en av passagerarna, en man i 20-årsåldern, uppvisade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Han är nu misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Eget bruk handlade det också om klockan 01.40 i natt. Då stoppades en bilförare i centrala Värnamo. Bilföraren, också det en man i 20-årsåldern är nu misstänkt för drograttfylleri.

Arkivfoto

 

Taggar

1 reaktion på Mordbrand, rattfylleri och arbetsplatsolycka

Kommentarsfunktionen är stängd