Nyheter

Misstänkt våldtäkt, misshandel och drograttfylleri

Nyheter Polisen har fått in en anmälan om en våldtäkt. Händelsen ska ha inträffat i västra delarna av Polisområde Värnamo.

Misstänkt väldtäkt och en misshandel tillhör de senaste dagarnas anmälningar till polisen. Arkivfoto

När det gäller den misstänkta våldtäkten så är polisen sparsam med informationen. Händelsen ska i alla falla ha utspelats sig i västra delen av området under måndagen. Polisen har i alla fall framfört en begäran om att kvinnan ska läkarundersökas. Både den misstänkta gärningsmannen och målsägaren är i 20-årsåldern. Mannen har varit inne för att förhöras, men ska ha släppts efter att förhöret var klart.

I Värnamo har polisen fått ta emot en anmälan om misshandel i relation. En kvinna ska under måndagen ha misshandlats av sin partner, en man i 50-årsåldern. Mannen har hämtats in till polisen för att förhöras. Ännu på onsdagen ska mannen sitta kvar i polisens förvar.

– Beslut om en eventuell häktning kommer att tas under onsdagen, säger förundersökningsledaren Pia Paldanius vid polisen i Värnamo.

På måndagen greps en bilförare som kom körande vid Pilagårdsgatan i Värnamo. Föraren är misstänkt för grov olovlig körning. Dessutom visade mannen tecken på att vara drogpåverkad. Han är därför också misstänkt för drograttfylleri.

Sist berättar vi om ett snatteri på Hemköp. Det var på´tisdagen som en 15-årig pojke försökte snatta inne på Hemköp. Pojken ertappades och händelsen slutade med att en av föräldrarna fick hämta hem pojken.

Arkivfoto

Dela