Nyheter

Misshandel och narkotikabrott

Nyheter Klockan 01.30 på lördagsdygnet fick polisen ingripa efter en misshandel i Lanna.  

Polisen hittade både narkotika och ammunition i helgen. Arkivfoto

En man i 30-årsåldern hade då misshandlat en fem år yngre man. Misshandeln ska inte ha resulterat i några allvarligare skador.

Vid 05.15 greps en Stockholmare som som var ute och körde bil i Värnamotrakten.

Mannen som var i knappa 30-årsåldern saknade dessvärre körkort och är nu misstänkt för olovlig körning.

Bara en halvtimme senare stoppades en bilförare från Västbo. Polisen kunde snabbt konstatera att mannen, som var i 40-årsåldern, inte var nykter. Mannen fick blåsa och resultatet visade på 1,6 promille.

Vid 06.00tiden på lördagen kom det in ett larm om ett villainbrott på Krögarvägen i Värnamo. En boende i huset hade vaknat av ett konstigt ljud. När han klev upp för att kontrollera vad det var för ljud så upptäckte han att ett fönster var uppbrutet. Tydligen hade gärningsmannen blivit skrämd och flytt från platsen, inget verkar nämligen enligt fastighetsägaren vara stulet.

Två 14-åriga flickor begav sig under lördagen till HM i Värnamo för att shoppa. Den unga duon tog varsin jacka och försökte sedan lämna butiken utan att betala för sig. de upptäcktes och en polisanmälan är gjort. Händelsen kommer nu att utredas vidare av de sociala myndigheterna.

20 minuter in på söndagsdygnet gjorde polisen ett lyckat tillslag på Bredasten.

En personbil med tre män och en kvinna stoppades då.

När polisen tittade igenom bilen så upptäcktes en ansenlig mängd narkotika. Dessutom hittade polisen ammunition i bilen.

Kvartetten, som är hemmahörande i Skåne greps då och sitter nu anhållna hos polisen i Värnamo.

Klockan 02.30 påträffades en person i Värnamo, som numera är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Samma sak hände i Bor, en kvart senare. Men i det sista fallet så handlar det om en ung pojke, bara 16 år gammal som polisen misstänker hade använt sig av narkotika.

Klockan 05.30 påträffades en narkotikapåverkad bilförare i Värnamo. Föraren var en man i 40-årsålder hemmahörande i Skåne.

Arkivfoto

 

n

 

Dela