Nyheter

Misshandel, narkotikabrott och inbrott

Nyheter Vid 13.00-tiden på måndagen omhändertogs en person utanför systembolaget i Skillingaryd

Mannen i fråga, en man i 30-årsåldern från trakten uppträdde påverkad och polisen har delgivit mannen isstanke om narkotikabrott, eget bruk. Mannen är även misstänk för misshandel. Han ska ha misshandlat en några år äldre man. Enligt polisen rör det sig inte om några allvarligare skador som den utsatte personen ska ha fått.

El-agenten i Skillingaryd upptäckte vid 23,00-tiden på måndagskvällen att företaget haft inbrott. Polisen berättar att det handlar om ett par datorer som stulits.

I trakten av Krängsberg har två sommarstugor blivit utsatta för inbrott. Där har polisen ännu inte fått in någon godslista över vad som stulits.

Klockan 05.00 på tisdagen kom det in ett larm om en kapellskärning. Det var en långtradare som var parkerad vid Hörle rastplast längs E4:an som drabbats. Där har gärningspersonen nöjt sig med att inspektera lasten, inget ska ha stulits där.

På onsdagsmorgonen, vid 08.00 fick plisen in en anmälan om en misshandel i relation. En kvinna i 40-årsåldern uppger för polisen att hon blivit utsatt av misshandel av sij några år yngre man.

Taggar

Dela