Nyheter

Många stölder polisanmälda

Många stölder polisanmälda

Nyheter Det har skett en hel del stölder ur bilar den senaste tiden.

GPS:er verkar vara eftertraktade bland de som utför dessa brott.

På Vattengatan har företaget GGVV Sotning haft inbrott i två av sina bilar. Ur båda har det stulits GPS:er som legat i handskfacken.
På Jönköpingsvägen försökte en tjyv att stjäla en katalysator från en bil. Målsägaren uppger för polisen att någon försökt att såga loss katalysatorn, men misslyckats. Bilen har i samband med detta fått några repor och bucklor.
I Nydala ha det skett ett inbrott i två containrar. Exakt vad som stulits ska företaget som drabbats återkomma till polisen med.
Ett bilinbrott har ägt rum på Storgatan i Värnamo. Händelsen inträffade mellan den 22 och 23 maj. Ur bilen har en kasse med kläder stulits. Dessa skulle lämnas in till återvinning.
På vägen till Hörle har ett rådjur körts ihjäl. Detta rapporterades inte till polisen och händelsen är nu rapporterad som smitning från viltolycka, vilket innebär ett jaktbrott.
Mellan den 22 och 23 maj har det skett ett bilinbrott på Gränsgatan. Ur bilen har det stulits en navigator.
Värnamo kommun har blivit bestulen på fyra stycken bärbara datorer. Detta inträffade på Expovägen den 23 maj.
Ett misstänkt faktura bedrägeri har anmälts till polisen. En kvinna född 1925 har anmält att hon fått en faktura på 650 kronor från Adresstjänst AB. Kvinnan uppger för polisen att hon aldrig anlitat företagets tjänster.

Dela