Nyheter

Många gripna för narkotikabrott i Värnamo

Nyheter I helgen har polisen fått göra ett sort antal ingripande mot personer som misstänks för narkotikabrott. Flera av dessa har ertappats på Storgatsbacken inne på krogen och i närheten av dessa.

Vid 22-tiden på fredagskvällen gjordes ett av dessa ingripande. En yngling i 20-årsålder ertappades i centrala Värnamo. Personen i fråga fick lämna prov och är delgiven misstanke om narkotikabrott. Mannen är hemmahörande i Skåne.

Vid 01.00 natten mot lördagen stoppades en personbil på Sveavägen. Bilens förare var en man i 25-årsåldern och han är nu misstänkt för drograttfylleri. Men i bilen fanns en 20-åring och en 16-åring. Båda dessa är också misstänkta för att ha använt någon typ av drog.

En halvtimme senare togs två 20-åringar utanför Harrys. Även i dessa fall så är duon delgivna misstanke om narkotikabrott, eget bruk.

Vid 17.30 togs fyra personer, misstänka för samma brott. Alla fyra är från orten Klockan 23.00 togs sedan ytterligare en person, misstänkt för att ha använt droger. Mannen ska vara från Värnamo.

Vid 00.30 inkom det en anmälan om misshandel. Två män i dryga 60-årsålderna hade då pucklat på varandra. Detta ska inte resulterat i några större skador. Vid Cheers togs sedan två personer i 30-årsålderna. De båda hade enligt polisen använt droger och är misstänkta för ringa narkotikabrott.

Ytterligare en timme senare greps en 30-åring från Gislaved på samma plats, även han misstänkt för ringa narkotikabrott.

Under söndagen greps ett par i 50-årsåldern, efter att de varit inne på ICA Kvantum och snattat varor för cirka 300 kronor. Strax före klockan 18.00 på söndagen greps ytterligare en kvinna i 50-årsåldern, efter att ha snattat på samma ställe. Där finns det inte något belopp angivet  på det stulna godset.

 

Taggar

5 reaktioner på Många gripna för narkotikabrott i Värnamo

Har polisen i sverige ingenting bättre att göra än att springa efter dom människa som har rökt lite på. I stället skulle dom jobba mot den organiserade brotsligheten. Springer dom efter människor som röker lite gräss. Därför att ingen har respekt längre för polisen.
Att röka på man skada sig själv man begöver inte hjälp från polisen för att förstöra ännu mer människors liv. KORRUPTA POLISER

Det är i dessa kretsar som den organiserade och våldsbenägna brottsligheten är som störst. Polisen gör helt rätt som stämmer i bäcken – annars får vi ingen rätsida på det här

Sanches
1. Typ av narkotika specificeras inte i texten vad jag kan se.
2. Narkotika har ju en direkt koppling till organiserad brottslighet.

Ni måste ju va extremt mycket dummare som tror på allt här, gissa hur många av dessa som kommer vara rena på sitt prov, ne den delen får ni aldrig veta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *