Nyheter

Lastbil trängde bilar på 27.an

Lastbil trängde bilar på 27.an

Nyheter Vad är det egentligen som händer på väg 27?   Två personbilsförare uppger att det blivit svår trängda av lastbil(ar) på 2-1-vägen i trakten av Kärda.

I båda fallen har bilisterna trängts ut mot vajerräcket. Om det är en och samma förare som är den utpekade är oklart. Lastbilen har i båda fallet fortsatt färden utan att stanna.
Bilarna har fått skador i form av repor. En bil fick backspegeln förstörd, medan en av de två personbilsförarna klagade över nacksmärtor efter den kraftfulla inbromsningen.

• Ett bensinsnatteri har återigen inträffat på OKQ8 Bredasten. Någon tankade bil för sammanlagt 808 kronor utan att betala. När filmen från övervakningskamerorna visades för polisen kände man dock igen personerna vilka tidigare hade stoppats av polis. Därmed finns det kanske en viss möjlighet att de grips.

• Ett inbrott har skett på Winsths golvbutik på Jönköpingsvägen i Värnamo. Inbrottet har skett genom att en dörr brutits upp och sedan har tjuvarna rotat runt i butiken. Hur stort belopp som försvunnit ur kassaapparaten är oklart.
• Stöld i sporthallen. Ett armbandsur till ett värde av cirka 2 000 kronor har stulits ur en fick i kläder som hängde i sporthallens omklädningsrum.
• Inbrott i bostad. Ett stort antal föremål har stulits i samband med ett inbrott i en lägenhet på Sveavägen. Det är kläder, smycken, klockor, smink, bestick med mera som tjuvarna plockat med sig, till ett okänt värde.
• Blev av med handväskan. Efter lunch på restaurang Tre Liljor har en kvinna blivit besluten någonstans i centrala Värnamo, oklart var i centrum. Bankkort av olika slag saknas men endast ett mindre kontantbelopp.

• Stal fogskärare. I en butik på Ringvägen uppehöll två personer personalen medan en tredje misstänkt transporterade bort en fogskärare värderad 500 kronor.

Dela