Nyheter

Larm om buskörande ungdomar

Larm om buskörande ungdomar

Nyheter Under natten har polisen tagit emot flera samtal om ungdomar som ska ha buskört i Värnamo.

Arkivbild: David Alin

Taggar

Dela


3 reaktioner på Larm om buskörande ungdomar

Ja se vad skattepengarna går till. De kan åka på larm om ungdomar som ”stökar” vare sug de dricker ”Red Bull” eller ”spelar hög musik” och nu är vintern här ”klart det är kul att åka bredställ”. Förstår inte klagomålen i den här kommunen småländska Värnamo. Har inte ni andra som klagar varit unga? Aldrig spelat hög musik? Stått och hängt vid en korvmoj någon sådan finns inte längre i denna lilla stad och ingenting för ungdomarna att göra så låt ungdomarna ha kul. Tycker synd om dagens ungdomar som bor här. Förstår att ungdomarna pratar om att flytta härifrån och känner många ungdomar som redan tagit steget att lämna staden. Det är fullt förståeligt när kommunen inte satsar på sina invånare. Sluta nu ringa om alla stackars ungdomar och tänk efter vad ska de göra i denna tråkiga stad, Skäll på kommunens politiker i stället och satsa på våra ungdomar. Det är de som ska föra arvet vidare men vem vill stanna här när stadens politiker fullkomligt struntar i dessa invånare?

Håller med dig till 100 procent. Nu är snön borta men längtar själv till snön så ska jag joina grabbarna i rondellen på bredställ.

Ja, det tillhör ungdomar liksom. När de dricker är det problem. Sedan att de åker på ställ är också ett problem. De åker när det är minimala trafikförhållanden så jag förstår inte. Låt ungdomarna ha roligt. Ska själv ut och köra barnen i bilen lite.

Kommentarsfunktionen är stängd